Wednesday, 22 September 2010

Give me myself back

Yesterday I posted a link to the song "Ge oss Sverige tillbaka", which translates into "Give Sweden back". ("...the way it was before the nationalists started hating")

After today's therapy, I listened to it again, but this time it wasn't about Sweden. It was about me.

Sometimes, rejecting someone is how you take hold of them.

3 comments:

Lowe från SSK said...

Jag skrev ett svar till posten som du referera till på ungefär ett halvt a4, men jag brukar tröttna och se att det bara är en massa svammel.

Sången du länkade inspirerade mig, eller snarare så väckte den en känsla som jag har haft liggandes i flera veckor. Kommentaren är inte riktigt relaterad till vad du skrivit men jag ville bara säga hej, du inspirerade mig en massa på konventet.

Arvid Axbrink Cederholm said...

Häftigt!

Det var du som hade en domo-tröja, va?

Ledsen att vi bara gick iväg på söndagen. Jag gick till konventet mest för att träffa folk jag känner från rollspel.nu, så jag ville hänga ihop med dem.

Lowe said...

Haha ja nej det är inget problem! Nej det var martin xD jag var den långhåriga personen som kom och trängde sig på, klart du skulle hänga med dom, vi tog inte illa upp. I alla fall jag gjorde intedet, vet inte med dom andra. Aag började i alla fall leta runt lite och hittade din blogg, tänkte registrera på forumet också.

Det är kul att hitta personer som håller på med samma saker.

Post a Comment